Elérhetőségek

Pusztaapáti Község Önkormányzata

Cím: 8986 Pusztaapáti,
Akácos út 11.
Telefon:
+36-92-573-430
E-mail:
pusztaapati@gmail.com


Hirdetmények

KSH lakossági adatfelvétel

 

Hirdetmény

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Pusztaapáti településen önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre.

A felvételek Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási számai és megnevezései a következők:

2003 Háztartások információs és kommunikációs technológiai eszköz-használata

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (STATEK KFT.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása a KSH népszámlálási adatállományának aktualizált változatából véletlenszerű mintavétellel történik.

A kapott adatokat a Központi Statisztikai Hivatal a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 Rendelet (GDPR) előírásának megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki.

További felvilágosítás kérhető a +36 80 200-766-os telefonszámon munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16.00 óra között, pénteken 8:00 és 14.00 óra között, illetve a lakinfo@ksh.hu email címen.

Az adatfelvétel sikeres végrehajtásához kérem a Tisztelt Lakosság együttműködését.

Zalabaksa, 2019. március 4.

Tisztelettel:

Srágli Miklós s.k.

megbízott jegyző
Vissza az előző oldalra!
Pusztaapáti Község Önkormányzata - Magyar